2. Tidligere koncerter

Traditionen tro er det igen blevet tid til den Nordatlantiske Julekoncert hvor det grønlandske, færøske og de islandske kor synger julen ind. Da vi de tidligere år har været så heldige at have fuldt hus til dette arrangement, har vi i år valgt at holde to koncerter på samme dag. Vi glæder os meget til at se dig til en dejlig eftermiddag med lys, varme og sang.

Praktisk information

Koncerten holdes den 7. december kl. 14:30 og kl. 17:00 i Helligåndskirken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 Kbh.

Adgang er 110 kr. ekskl. gebyr.

Køb billet her: https://www.sumut.dk/da/arrangementer/2019/nordatlantisk-julekoncert/?fbclid=IwAR32Yzygk_jlW1-mMT1czEl78axjfwTMFkqXD8rIcPhxp0envgjbMWjRcz8

——————————————– English ——————————————————–

As always, the Artic Christmas concert where choirs from Greenland, the Faroe Islands and Iceland that reside in Denmark come together and fill guests with a holiday spirit. Fortunately, in previous years there has always been a full house and that’s why there will be two concerts this year. We’re looking forward to seeing you at a lovely concert filled with light, warmth and song.

Practical information

The concerts are on the 7th of december at 2:30 pm and 5 pm at Helligåndskriken, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 Kbh..

Entré is 110 DKK exc. fees.

Buy your tickets here: https://www.sumut.dk/da/arrangementer/2019/nordatlantisk-julekoncert/?fbclid=IwAR32Yzygk_jlW1-mMT1czEl78axjfwTMFkqXD8rIcPhxp0envgjbMWjRcz8