2. Tidligere koncerter

De islandske kor i København byder alle velkommen til vores adventskoncert lørdag eftermiddag den 30. november. De fem kor vi kommer til at høre er Staka, Det Islandske Kvindekor i København, Kvindekoret Dóttir, Det Islandske børnekor i København og Mændekoret Hafnarbræður. De forskellige kor kommer til med at synge hver for sig sit eget program og så bliver der fællessang til sidst.

Det kommer til med at blive en hyggelig eftermiddag med dejlig Islandsk julemusik.

Praktisk information

Koncerten holdes i Sct. Andreas kirke, Gothersgade 148 kl 16.00.

Adgang er 50 DKK men gratis for børn 12 år gammel og yngre. Kontantbetaling eller mobilepay 109525 (Hafnarbræður).

Vi ser frem til at jer.

————————————————— English ——————————————————-

The Icelandic choirs in Copenhagen invite everyone to our Advent concert on a Saturday afternoon the 30th of November. The five choirs that will perform are Staka, the Icelandic women’s choir, the women’s choir Dóttir, the Icelandic children’s choir and the man’s choir Hafnarbræður. Each choir will have their own program and then they will join each other for a few songs.

It will be a lovely concert with great Icelandic Christmas songs.

Practical information

The concert will be held at Sct. Andreas church, Gothersgade 148 and starts at 16.00.

Tickets are 50 DKK but free for children, 12 years old or younger. Cash or mobilepay 109525 (Hafnarbræður.

We look forward to seeing you there!