Portefølje

For at fejre Islands 100 års suverænitet, optrådte vi for Statsministeriet, Kongehuset og mange andre heldige gæster i Operaen. Efter en masse andre dygtige kunstnere med tilknytning til Island, sluttede vi med et brag af med Fjögur Íslensk Þjóðlög.
Det var en helt fantastisk oplevelse, og som prikken over i’et kom H.M. Dronning Margrethe ned og gav hånd til alle kunstnerne efter showet.

 

As part of a celebration of Iceland’s 100 years of independence from Denmark, we performed for Danish Royal House, the government, and many other lucky guests in Copenhagen’s Royal Opera House. Following several very talented Icelandic artists, we ended the show with the spectacular Fjögur Íslensk Þjóðlög (four Icelandic folk songs). It was a fantastic experience, which was crowned by Her Majesty the Queen Margrethe coming backstage to meet all the artists after the show.